PREGUNTES FREQÜENTS

Qui pot participar?

Tots els majors de 18 anys, que siguin clients de MoraBanc, andorrans, residents o que treballin a Andorra.

 

Com em registro?

Accedint a la pàgina www.lacistelladelsteussomnis.com, dintre de l’apartat “Vols participar? Registra’t”. 

Introdueix les dades següents: nom, cognoms, adreça electrònica, compte bancari, contrasenya, codi captcha; accepta les condicions (privacitat i condicions generals), i fes clic a "Envia".

En un període d’entre 24 i 48 hores rebràs un correu electrònic de confirmació, i a partir d'aquest moment podràs entrar a la teva zona d'usuari per saber el número de participacions que tens. A més, des d’aquesta zona podràs sol·licitar punts a familiars i amics.

 

No m'ha arribat el correu electrònic de confirmació

Comprova que el correu no t'hagi arribat com a correu brossa, revisa la  carpeta de correu brossa.

Si tot i així no has rebut el correu electrònic,  posa't en contacte amb nosaltres a través de l’adreça info@lacistelladelsteussomnis.ad o truca’ns al +376 88 48 84.

 

Com puc saber quantes participacions tinc?

Un cop hagis rebut el correu de confirmació del teu compte, podràs accedir a la teva zona d'usuari introduint l’adreça electrònica i la contrasenya a través de www.lacistelladelsteussomnis.com/meu-compte. Podràs veure el nombre total de participacions, veure com les has aconseguit i demanar a familiars i amics les seves participacions.

Com puc aconseguir participacions?

Pots aconseguir participacions contractant productes MoraBanc, fent ús de la banca digital i de l’aplicació o sol·licitant a amics i familiars que et cedeixin les seves participacions.

Consulta aquí la llista de productes i operacions amb els quals pots guanyar participacions.

 

Com puc demanar participacions a amics i familiars?

Des de la zona d'usuari podràs enviar un enllaç personalitzat a través d'un correu electrònic, Facebook o Twitter. Dintre de l’apartat “Convida un amic”, només has d'introduir les seves dades de contacte (nom i adreça de correu electrònic) i fer clic a "Envia".

 

Quan es farà el llançament??

El dia 24 de maig  els dos participants guanyadors del sorteig tindran l'oportunitat d’encistellar des del mig del camp i guanyar 100.000 €